مصاحبه حامد کمیلی با فیلم نت +شبکه ای فیلم

ساخت وبلاگ
مصاحبه حامد کمیلی با برنامه فیلم نت

سلام...

دانلود :

لینک اپارات : https://www.aparat.com/v/PXNV6

 


 مصاحبه حامد کمیلی با ای فیلم

حامد کمیلی بازیگر جوان سینما، تئاتر و تلویزیون کشور برای مخاطب چهره‎ای آشناست؛ بازیگری که در عین جوانی تجربیات زیادی را در عرصه سینما و تلویزیون از سر گذرانده و به نوعی در زمره بازیگران پرکار سینما و تلویزیون به شمار می آید. با این حال این پرکاری از کیفیت بازی او نکاسته و به ویژه حضورش در سریال‎های تلویریونی علاوه بر استقبال خوب مردم، با دستاوردهای قابل توجهی هم همراه بود. یکی از مهم ترین آنها نیفتادن در ورطه تکرار است که عارضه همه‎گیری در سینمای ایران محسوب می شود! بازی در نقش‎های دشوار و ژانرهای کاملا متفاوت، کمیلی را به بازیگری که همه جا خواهان دارد، مبدل کرده است.

شبکه آی‌فیلم به بهانه پخش سریال‎های «نفس گرم» از کانال عربی و «خط شکن» از کانال انگلیسی این شبکه با این بازیگر مستعد و پرکار گفت‎وگو کرد که حاصل آن پیش روی شماست.

این روزها در صحنه تئاتر حضور دارید، آخرین فیلمی که در آن حضور داشتید در سینما اکران شده، برای اکران‎های مردمی هم در شهرهای مختلف حضور دارید، این یعنی مخاطب برای شما مهم است؛ با این همه خیلی کم مصاحبه می کنید...

تصورم این است که گاهی وقت‎ها حرف زدن من درباره سریال‎ها و فیلم‎ها باعث می شود که ذهن تماشاگر را به چیزی که در ذهن خودم دارم محدود می کنم درحالیکه بعضی کارها واقعا نیازی به توضیح من ندارد؛ تماشاگر باید ببیند و بپسندد. یعنی احساس می‎کنم باید تماشاگر را رها کرد تا در مورد کار قضاوت کند. البته در مورد این کارهای اخیر ظاهرا بخت با من یار بوده و فعلا با استقبال مواجه شدند.

به نظرمی رسد بازی در فیلم سینمایی «ایتالیا ایتالیا» یک ریسک جدی در کارنامه کاری شماست. از آن دست کارهایی بود که نمی شد نتیجه آن را حدس زد...

تا حدودی همینطور است. من بارها فیلمنامه را خواندم و با کاوه صباغ زاده صحبت کردم، به هرحال از دو حال خارج نبود یا کار به نتیجه مطلوب می رسید و یا اینکه با سر زمین می خوردیم (با خنده) در هر صورت دل را به دریا زدم. با خانم بهرامی هم سابقه کار داشتیم و تصمیم گرفتیم شیوه بازی را تغییر دهیم تا شبیه همکاری‎های قبلی نباشد. اما از نتیجه کار راضی‎ام و این فیلم فانتزی را دوست دارم. ظاهرا مردم هم تا الان دوست داشته‎اند. خُب چه از این بهتر!

تجربه‎های شما در سینما و تلویزیون متفاوت است. از فیلم سینمایی «پسر آدم، دختر حوا» که یک کمدی بود و مجموعه تلویزیونی «پیامک از دیار باقی» که رگه‎هایی از طنز داشت تا این اواخر سریال‎های «پرده نشین» و «نفس گرم» و البته فیلم سینمایی «سیانور»... این تنوع نقش‎ها عامدانه است؟

سعی می‎کنم کار خوب را تا جایی که بتوانم از دست ندهم. البته اعتراف می‎کنم که در حال حاضر فکرم کاملا درگیر کارهای سینمایی شده وتصمیم دارم فعلا بازی خودم را در سینما محک بزنم. اما اینطور نیست که نخواهم کار تلویزیونی انجام دهم. تلویزیون برایم ارزشمند است. تلویزیون با قشری از مردم در ارتباط است که شاید آنها به هر دلیلی آن‎چنان درگیر سینما نباشند و من هم خیال ندارم این قشر از مخاطبانم را از دست بدهم. به همین دلیل قصد دوری از تلویزیون را ندارم و درصورت فراهم شدن شرایط، حضور در تلویزیون را از دست نمی دهم. اما این کارها که نام بردید هرکدام ویژگی‎های خاصی داشت. «نفس گرم» برایم به لحاظ بازی سخت اما دلنشین بود و جزو مجموعه‎هایی بود که طرفداران بی‎شماری داشت. یا مثلا «پرده نشین» داستان تازه‎ای را روایت می کرد و نقش من هم خاکستری، بود نه خوب و نه بد مطلق. «سیانور» یک داستان سیاسی بود در بستر اتفاقات تاریخی و معاصر و من باید این شخصیت را از دل گذشته بیرون می کشیدم و دوباره خلق می کردم. همه این کارها تجربه‎های تازه‎ای برای من بود.

با تمام فراز و فرودهایی که داشتید تجربه حضور در سینما سخت‎تر است یا تلویزیون؟ بین این دو رسانه تفاوتی قائل هستید؟

کار سینما جزو ایده‌ال‎های من در زندگی است، با وجود اینکه ممکن است نامتعارف به نظر برسد اما می‎خواهم بگویم که کار تلویزیون سخت‌تر از سینماست. تلویزیون بیننده بیشتری دارد. من در آنجا بازیگری هستم که حداقل ۳۰ شب مهمان خانه‎های مردم است، مثل مجموعه «نفس گرم» و یا «پرده نشین» که مخاطب هر شب داستان تو را دنبال می کند. پس باید به نوعی بازی کنی که برای مخاطبت تکراری نباشی و او را به دیدن ادامه کار ترغیب کنی. نقش، همان نقش است ویک‎نوع شخصیت پردازی دارد اما تو نباید برای تماشاگر یکنواخت شوی. نکته بعد، مخاطب گسترده تلویزیون است. از سرتاسر کشور هر شب دیده می شوی. از یک روستای دورافتاده بگیر تا همین تهران، راضی نگه داشتن این طیف وسیع کار ساده‎ای نیست.

ظاهرا این ریسک پذیری شما تا به الان موفق بوده و مورد اقبال قرار گرفته...

تنوع طلبی در کنار خطرناک بودن شیرین هست! مثلا اگر من نقش دِرام خوب بازی ‎کنم و تماشاگر را با خودم همراه کنم، ممکن است در نقش طنز همان تماشاگر را از دست بدهم

و نتوانم او را با خودم همراه کنم... من همه این‎ها را قبول دارم اما زندگی را بر مبنای ریسک می‌گذارم و این به من لذت می‎دهد، قدرت می‎‌دهد. با وجود اینکه ریسک می کنم اما مشورت هم می کنم، مثلا بازی در «اغما» برایم ریسک بود، منظورم بازی در نقش شیطان. نقشی که ما به ازای بیرونی ندارد اما من اعتماد کردم، از نتیجه هم راضی‎ام یا همین فیلم اخیرم را با ریسک پذیرفتم اما نتیجه فراتر از انتظار من بود. سعی کرده‎ام نقش‎های متفاوتی را تجربه کنم. معتقدم بازیگر زمانی می‎‌تواند ادعای بازیگری داشته باشد که بتواند تواناییش را در ژانرهای مختلف نشان دهد. البته این نوع نگاه از زمان تئاتر با من بوده و نقش‎های متفاوتی بازی کردم. همیشه دوست داشتم بدانم که تماشاگرم چه‎طور با من همراه می‎شود. چه‌طور با من می‎خندد، گریه می‎کند و حتی چه‎طور از من متنفر می‎شود...

و حالا بعد از سال‌ها، دوباره به صحنه تئاتر برگشتید؛ این بازگشت و تجربه بازخورد همزمان از مخاطب چه حس و حالی دارد؟

تئاتر همیشه با من بوده از دوران دانشجویی در اصفهان تا به الان... حضور در تئاتر نیاز به فراغ بال و فرصت کافی دارد. با پیشنهاد حمیدرضا نعیمی شرایط حضورم در نمایش «شوایک» فراهم شد. هرچند الان هم درگیر اکران‎‌های مردمی «ایتالیا ایتایا» در شهرهای مختلف هستم اما تلاش می کنم تمام انرژی‎ام را برای تئاتر بگذارم؛ به خصوص که مخاطب فعلی تئاتر هوشمند و دقیق است و به راحتی تو را پس می زند و بازی‎ات را نمی پذیرد. خوشحالم که شرایط حضورم در این کار فراهم شد بعد از همه تجربه‎هایی که در موردش صحبت کردیم؛ تئاتر برایم لازم بود.

*مصاحبه‌کننده: غزل نهانی برای وب‎سایت آی‌فیلم (آبان ۱۳۹۶)


 عکسی جدید


 استوری حامد کمیلی


شوایک سرباز ساده دل

عکسی جدید از حامد کمیلی در فیلم راه رفتن روی سیم...
ما را در سایت عکسی جدید از حامد کمیلی در فیلم راه رفتن روی سیم دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : hkomeili-havadaran بازدید : 175 تاريخ : دوشنبه 15 آبان 1396 ساعت: 16:11